sâmbătă, 28 iulie 2012

Zeii panda - partea III


Dupa plimbare, Berni ii propuse Penelopei:
„Hai sa plecam de acasa, sa lasam certurile parintilor nostri si sa traim fericiti impreuna!”
Dar nu era de bine pentru ca ei erau spionati de printul Panda urias, ce se numea Pandi, care urma sa se casatoreasca cu printesa Penelopa. Din fericire, Berni l-a vazut pe Pandi ca iesise la atac si a pus-o pe Penelopa in spatele lui pentru a o apara de Pandi. Apoi a inceput lupta.
Dupa o ora lupta se sfarsise, dar Berni fusese ranit si ii spuse Penelopei: „Penelopa, vreau sa stii ca te iubesc si ca te voi iubi mereu si, daca vom fi despartiti, tu vei avea mereu un loc in inima mea pe vecie”, apoi cazu la pamant. Penelopa era trista ca Berni era ranit si, dupa ce se intorsese Pandi cu spatele, ea a sarit si l-a muscat pana ce a fost sigura ca el nu mai s-ar mai fi putut trezi niciodata.
Apoi a incercat sa il trezeasca pe Berni. Dar dupa o vreme ea se sperie pentru ca nu reusea sa il trezeasca. Dar, in cele din urma, el se trezi in carca Penelopei.
Penelopa incepea sa auda voci asemanatoare lui Berni. Se intoarse si il văzu pe el in viata! Iar Berni ii spuse: „Vrei sa fi ursoaica mea?”
Penelopa raspunse etuziasmata: „Da!”
Apoi venise timpul nuntii, iar ambele neamuri erau prezente la nunta lor. Toti erau uimiti, dar Berni le-a explicat: „Ce conteza ca sunt panda de mai multe culori? Noi suntem absolut la fel. Ne-am certat pana acum dintr-un nimic. Deci, ce-ar fi sa ne ridicam si sa dam mana in semn de pace!”
Panda au fost de acord, iar unul dintre ei spuse tinerilor miri: ”Si, ce mai asteptam? Sarutati-va!”
Apoi au trait fericiti pana la adanci batraneti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu